Ateliere de creație | Promenada Craiova

Dacă e marți, e extra-distracție pentru cei mici la Promenada!

În fiecare marți, copiii intră în lumea creativității la atelierele creative de la nivelul 1, în zona food court. Alătură-te nouă pentru o combinație unică de activități de crafting, unde transformăm diverse materiale în creații uimitoare, cu accent pe sustenabilitate și practici durabile.

🌸 7 mai, de la 17:00 🌸 Atelier de creație: “FUN and Games” 🌸

Copiii vor dansa împreună cu animatori pentru copii, se vor distra, interacționa între ei prin diverse joculețe, iar la final se vor bucura și de facepainting.

🌸 14 mai, de la 18:00 🌸 Cinema Kids: “Mumiile: Aventuri moderne” 🌸

Cei mici vor urmări filmul “Mumiile: Aventuri moderne”, între orele 18:00-20:00.

🌸 21 mai, de la 17:00 🌸 Atelier de creație: “Photo FUN and Crafts” 🌸

📸 Copiii vor crea rame foto și vor face poze cu aparate instant, iar pentru părinți am pregătit vouchere de 50 RON, valabile exclusiv în cafeneaua Veropan din Promenada! Ne vedem la 17:00 în zona Cărturești! 🎈

🌸 28 mai, de la 17:00 🌸 Atelier de creație: “Finger Painting” 🌸

Copiii își vor testa creativitatea prin realizarea unor tablouri care au deja ceva desene pe ele, le vor completa pictându-le cu degetele, dar și cu accesorii de lipit si carioci. Toti copiii vor primi acadele. De asemenea, vom oferi pentru primii 100 de parinti ai caror copii sunt prezenti in cadrul atelierului, vouchere in valoare de 50 LEI, de consumat exclusiv in cafeneaua Veropan din Promenada. (valabile pana la 31.08.2024)

ACCESUL ESTE LIBER. 🎨🎈

Vino cu cei mici! Vă așteptăm în număr cât mai mare, să ne distrăm împreună!

Data evenimentului

16 Ian. 2024 15:00 - 25 Iun. 2024 16:00

Download SPOT

apple-download-icongoogle-download-icon

Cel mai nou eveniment